Nyári ruha, mini, matróz csíkos, sárga - catwalker

Kattints a képre a nagyításhoz megosztás Nyári ruha, mini, matróz csíkos, sárga

Nyári ruha, mini, matróz csíkos, sárga - catwalker

Kérjük, válassz méretet!

A termék forgalmazása megszűnt!

Leírás: Nyári ruha, mini, matróz csíkos, sárga. Anyaga:
95% Viscose, 5% Elastane

Származási hely: EU.

fizetés utánvéttel FIZETÉS UTÁNVÉTTEL
képgarancia KÉPGARANCIA
Házhozszállítás és csomagpont Házhozszállítás és csomagpont

Egy fiatalos, nyári ruhára kellene?

Divatos nyári ruhák online, nyári ruhák esküvőre, nyári ruhák olcsón, online a Catwalker ruha webshop-ban.
Nyári forróságban is lehetsz divatos és szexi! Lenge, mégis alakod szép részeit kihangsúlyozó, nőies, dekoltált fazonú nyári ruhák minőségi ruha választéka!
Ha optikailag keskenyebb derekat szeretnél, akkor válassz egy karcsúsított, mellekre símuló vagy átlapolós felsővel rendelkező, női ruha fazont!

A nyári ruha női vásárlóinknak egyedülálló lehetőséget kínálunk a személyes stílus kifejezésére. Legyen szó hosszú nyári ruhákról vagy rövid nyári ruhákról, itt mindent megtalálhatsz, amire vágysz.
Az elegáns és légies hosszú nyári ruhák a romantikus megjelenést kedvelőknek lettek tervezve. A könnyű anyagok és a lenyűgöző minták tökéletesen illeszkednek a meleg időjáráshoz.

A rövid nyári ruhák ideálisak azoknak, akik szeretik felfedni a lábukat és kihasználni a nyári napsütést.
Ezek a ruhák modern, fiatalos megjelenést kölcsönöznek, és tökéletesek a nyári eseményekhez vagy egy egyszerű sétához a strandon.

Az női nyári ruhák kollekciója széles választékot kínál a mérettartományban, hogy mindenki megtalálja a tökéletes illeszkedést.

Lehetsz plus-size vagy standard méretben, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a tökéletes nyári ruhát a stílusodhoz és alakodhoz. Vásárolj tőlünk és fedezd fel a nyár szabadságát a divatos női nyári ruháinkban.
Kiváló minőségű anyagokkal és gondosan kidolgozott részletekkel biztosítjuk a hosszú élettartamot és a kényelmes viseletet.

A terméket a kosárba tetted!
Nyári ruha, mini, matróz csíkos, sárga
Méret: